Lovin si Asociatii
Fenechiu, Savu & Asociatii
PORTALUL INSTANTELOR DE JUDECATA
Gabriel Stoian
Remus Burciu
SCPA Moloman, Lazăr și Asociații
Aron, Racoviceanu & Asociatii
ROBERT BUCUR

JUDECĂTOR săltat de DNA pentru șpagă.

judecator_05_5b012a2cda
JUDECĂTOR săltat de DNA pentru șpagă. A cerut bani și telefoane pentru o sentință favorabilă


300 de auro și două telefoane mobile. Acesta a fost ”prețul corect” pentru o sentință favorabilă, în opinia judecătorului de caz. Bărbatul a fost prins joi în flagrant chiar în fața Judecătoriei din oraș, și dus la audieri.

Judecătorul Aurel Tripa, de la Judecătoria Ineu ( Arad) a fost prins, astăzi, în flagrant, de procurorii DNA Timişoara în timp ce primea bani şi obiecte de la un cetățean care dorea o sentință favorabilă. Tripa a fost prins, în flagrant, chiar în faţa Judecătoriei Ineu imediat după ce a primit 300 de euro şi două telefoane mobile. Magistratul promisese că va interveni la Tribunalul Arad pentru obţinerea unei sentinţe favorabile pentru cel care l-a plătit.

Aurel Tripa este judecător de 34 de ani, iar   în perioada 1988 – 1996 a fost președintele Judecătoriei Ineu, instanță unde, în prezent, e membru în Consiliul de conducere.

De numele judecătorului Aurel Tripa sunt legate mai multe cazuri cunoscute opiniei publice. El a estituit 800 de hectare de pădure către familia Colţeu, cei care au obşinut, tot în instanţă, retrocedarea satului Nadăş din judeţul Arad. Tripa însă nu e singurul magistrat cu probleme de la Judecătoria Ineu, după ce DNA Timişoara a prins-o în flagrant pe judecătoarea Floriţă Boloş.

Preluare: EVZ.ro

Adriana Manoli
Radulescu si Asociatii
Simona Habără
Alin Paidiu
Baroul Ilfov
Mihai Rapcea
Cristina Nan