PORTALUL INSTANTELOR DE JUDECATA
Lovin si Asociatii
Aron, Racoviceanu & Asociatii
Remus Burciu
Gabriel Stoian
Fenechiu, Savu & Asociatii
SCPA Moloman, Lazăr și Asociații
ROBERT BUCUR

TERMENI SI CONDITII

1. Acest site, www.adsa.ro ("Site") este realizat si operat de Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților (ADSA), o asociație legal constituita si care functioneaza potrivit legislatiei din Romania.

2. Utilizarea continutului acestui Site va respecta conditiile de utilizare mentionate in continuare. Prin simpla accesare a acestui Site ati agreat in mod neconditionat aceste conditiile de utilizare.

3. Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților isi rezerva dreptul de a modifica sau completa oricand termenii si conditiile de utilizare ale acestui Site. Aceste modificari si/sau completari vor intra in vigoare in momentul mentionarii lor in cadrul acestui Site

4. Acest Site contine si date si informatii avand natura juridica. Orice astfel de informatie, continuta in orice tip de material realizat sau doar pusa la dispozitie de catre Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților si continuta in sau la care face trimitere acest Site va fi considerata ca avand in mod exclusiv o natura generala si un simplu scop de informare, ea neputand fi in nici un fel considerata ca furnizand un serviciu de asistenta juridica.

5. In nici un mod, nici o informatie continuta in acest Site sau la care acest Site face referire si nici accesarea sau receptionarea unei asemenea informatii de catre orice persoana nu va putea fi considerata ca realizand o relatie client-avocat intre acea persoana si membrii Asociației pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților, sau ca impunand vreo obligatie in sarcina Asociației pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților sau a membrilor acesteia fata de acea persoana sau fata de terti.

6. Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților nu isi asuma nici o responsabilitate pentru nici o consecinta considerata ca fiind cauzata sau doar avand legatura cu orice actiune sau inactiune care poate fi determinata de interpretarea ca asistenta juridica a oricarui material continut de acest Site.

7. Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților detine drepturi de proprietate intelectuala cu privire la toate materialele continute in acest Site, incluzand drepturi de autor, marci inregistrate etc. Orice persoana care acceseaza acest Site se obliga, in mod neconditionat, sa nu copieze, republice, reproduca sau modifice in orice fel, transmita sau distribuie, orice parte sau intregul continut al acestui Site.

8. Prin exceptie de la interdictia mentionata anterior, orice utilizator al acestui Site, va putea imprima o singura data continutul oricarei parti a acestui Site, numai pentru uz personal, non-comercial si informativ, fara a putea aduce nici o modificare continutului informatiei astfel copiate.

9. Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre acest Site sau catre adresele de e-mail ale oricarui membru Asociației pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților. De asemenea, transmiterea oricarui tip de comunicatii electronice catre adresele de e-mail sau alte contacte ale membrilor Asociației pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților nu vor crea in nici un mod o relatie avocat-client si nu vor impune nici o obligatie in sarcina acestora, inclusiv cu privire la continutul oricarei comunicari electronice primite, fata de care Asociația nu isi asuma nici o obligatie de confidentialitate sau de alta natura, putand dispune liber, in orice mod, de continutul acesteia.

10. Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților depune eforturi permanente pentru a asigura o buna functionare si o maxima securitate a acestui Site. Cu toate acestea ADSA nu isi asuma nici o obligatie si nu garanteaza in nici un fel ca acest Site este in mod permanent operational si lipsit de orice defecte functionale. De asemenea, ADSA nu garanteaza in nici un mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest Site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui Site. In consecinta, pentru protectia sa, orice utilizator al acestui Site trebuie sa utilizeze un program antivirus atunci cand utilizeaza acest Site.

11. Acest Site poate contine legaturi catre alte site-uri care nu sunt operate si nu se afla sub controlul ADSA. Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

12. Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților precum si oricare dintre membrii acesteia, colaboratorii sau angajatii sai nu vor putea fi tinuti raspunzatori in nici un mod pentru nici un prejudiciu, de orice tip, direct sau indirect, rezultat din accesarea sau utilizarea acestui Site sau avand orice legatura cu continutul acestui Site.

13. Orice disputa sau litigiu avand legatura cu accesarea, continutul sau utilizarea acestui Site vor fi guvernate de legea romana, atat in sens material cat si in sens procesual, competenta de solutionare a oricaror litigii apartinand in mod exclusiv instantelor din Romania.

Simona Habără
Radulescu si Asociatii
Mihai Rapcea
Adriana Manoli
Baroul Ilfov
Cristina Nan
Alin Paidiu