PORTALUL INSTANTELOR DE JUDECATA
Gabriel Stoian
ROBERT BUCUR
Aron, Racoviceanu & Asociatii
Fenechiu, Savu & Asociatii
Remus Burciu
Lovin si Asociatii
SCPA Moloman, Lazăr și Asociații

Baroul București și Baroul Chișinău au bătut palma

bb
Baroul București și Baroul Chișinău au bătut palma

La 101 ani de la Unirea Basarabiei cu România, Baroul București și Baroul Chișinău au semnat un acord de înfrățire. Astfel, la data de 27 martie, s-a reconfirmat legătura speciala între avocații care exercită profesia în cele două capitale românești. Acordul de înfrățire a fost semnat în prezența domnului Daniel Ionița, ambasadorul României în Republica Moldova

Prin acest acord se prevăd principalele direcții ale activității comune a celor două barouri pentru organizarea de conferințe și alte evenimente de pregătire profesională, precum și pentru recunoașterea reciprocă a participării avocaților dintr-un barou la evenimentele organizate de celălalt.

S-a creat și cadrul pentru a permite stagiarilor și avocaților definitivi interesați să efectueze perioade de practică în cadrul formelor de exercitare a profesiei din cele două barouri pe baza de reciprocitate.

La evenimentul de semnare a actului de înfrățire, la Chișinău, au fost prezenți reprezentanții Baroului București: Ion Dragne, Decan, Flavia Teodosiu Ion Ilie-Iordăchescu, Mihai Tănăsescu, Mihail Ciobanu, Daniel Fenechiu, consilieri și avocații Titus Corlatean, Andrei Baran, Denis Buruian și Igor Onuța.

 

Preluare: infoprut.ro

Simona Habără
Mihai Rapcea
Alin Paidiu
Adriana Manoli
Radulescu si Asociatii
Baroul Ilfov
Cristina Nan